Pojďte si spolu se mnou 10. dubna v 10:00 na mém Instagramu @zasadnezdrave naložit kimči! Zvu vás ke sledování už 5. online kurzu vaření, kde si tentokrát povíme všechno o korejské fermentované zelenině „kimchi“. Pročtěte si článek, nakupte si suroviny podle nákupního seznamu, připravte si „mise en place“ a vytiskněte přiložené recepty v pdf. na konci článku. Těším se, že si v sobotu zase společně zavaříme!
Znáte a máte rádi asijské knedlíčky? A chcete se naučit jednoduché těsto, několik různých a jednoduchých tvarů a skvělou náplň? A k tomu si vysvětlit trochu i názvosloví? Tak se připojte 13. března 2021 v 10:00 na live stream na mém Instagramu: @zasadnezdrave. Umotáme a napaříme si dim sum a gyoza společně! Nakupte si ingredience, připravte si „mise en place“ a potřebné vybavení a uvařte si spolu se mnou oběd ve vietnamském stylu. Vše k surovinám a přípravě najdete tady ve článku.
Chcete se naučit, jak uvařit tu nejlepší vietnamskou „pholévku“? Připojte se 16. ledna 2021 v 10:00 na live stream na mém Instagramu: @zasadnezdrave. Uvaříme si hovězí vývar Pho bo společně! Nakupte si ingredience, připravte si „mise en place“ a potřebné vybavení a uvařte si spolu se mnou oběd ve vietnamském stylu. Vše k surovinám a přípravě najdete tady ve článku.
Chcete se naučit motat závitky? Připojte se 19. prosince 2020 v 10:00 na live stream na mém Instagramu: @zasadnezdrave. Ubalíme si je spolu! Nakupte si ingredience, připravte si „mise en place“ a potřebné vybavení a uvařte si spolu se mnou sobotní oběd ve vietnamském stylu. Vše k surovinám a přípravě najdete tady ve článku.
Chcete si se mnou užít kurz vaření online? Tak se připojte 14. listopadu 2020 v 10:00 na live stream na mém Instagramu: @zasadnezdrave. Po tutorialu o vietnamské kuchyni si společně uvaříme jedno z nejoblíbenějších vietnamských jídel u nás – Bún bò Nam Bộ. A budu mít pro vás i variantu bez masa. Nakupte si ingredience, připravte si „mise en place“ a potřebné vybavení a uvařte si spolu se mnou sobotní oběd ve vietnamském stylu! Vše k surovinám a přípravě najdete tady ve článku.
Jaké spotřebiče jsem si vybrala do pracovní kuchyně a proč? A v čem by se moje vybavení lišilo od kuchyně domácí? Jak jsem po roce a půl spokojená, které spotřebiče bych vyměnila/zrušila a co časem oceňuju ještě víc než na začátku? A jak moje cesta k dokonalému kuchyňskému království může pomoct vám? O tom všem se dočtete v dnešním pokračování.
Jaké výhody má kombinovaná parní trouba a proč byste ji měli chtít doma? Co všechno v ní upečete/uvaříte a na co si dát při výběru parní trouby obecně pozor? Jaké programy a technikálie využijete a co už je „zbytečná blbost“ navíc? Dneska se s váma chci podělit o všechno, co byste o parních troubách měli vědět, pokud si nějakou plánujete pořídit.
Plánujete, přestavujete anebo už budujete novou kuchyni a vybíráte vybavení? Pak by se vám mohl hodit můj první článek o spotřebičích, který bude o varných deskách. Dozvíte se v něm, jak si dobře vybrat indukci, proč (ne)chtít doma plyn anebo co je to teppanyaki a proč už bez něj nemůžu ani nechci žít!