Jak vypadá moje domácí kuchyně? A proč ji máme (opět) vybavenou spotřebiči Siemens? A hlavně, jak si spotřebiče dobře vybrat, jak nad výbavou snové kuchyně přemýšlet, jak uspořádat lednici a mrazák, a co bylo i je pro mě (a mohlo by být i pro vás) zásadní, pokud se zrovna stěhujete nebo jen novou kuchyň plánujete a chystáte se vybavit? To se dočtete na následujících řádcích.
Jaké výhody má kombinovaná parní trouba a proč byste ji měli chtít doma? Co všechno v ní upečete/uvaříte a na co si dát při výběru parní trouby obecně pozor? Jaké programy a technikálie využijete a co už je „zbytečná blbost“ navíc? Dneska se s váma chci podělit o všechno, co byste o parních troubách měli vědět, pokud si nějakou plánujete pořídit.
Jaké spotřebiče jsem si vybrala do pracovní kuchyně a proč? A v čem by se moje vybavení lišilo od kuchyně domácí? Jak jsem po roce a půl spokojená, které spotřebiče bych vyměnila/zrušila a co časem oceňuju ještě víc než na začátku? A jak moje cesta k dokonalému kuchyňskému království může pomoct vám? O tom všem se dočtete v dnešním pokračování.
Plánujete, přestavujete anebo už budujete novou kuchyni a vybíráte vybavení? Pak by se vám mohl hodit můj první článek o spotřebičích, který bude o varných deskách. Dozvíte se v něm, jak si dobře vybrat indukci, proč (ne)chtít doma plyn anebo co je to teppanyaki a proč už bez něj nemůžu ani nechci žít!