Znáte a máte rádi asijské knedlíčky? A chcete se naučit jednoduché těsto, několik různých a jednoduchých tvarů a skvělou náplň? A k tomu si vysvětlit trochu i názvosloví? Tak si pusťte ze záznamu můj online kurz vaření, který pro vás připravuju formou live streamu na mém Instagramu: @zasadnezdrave. Umotáme a napaříme si dim sum a gyoza společně! Nakupte si ingredience, pusťte si video, připravte si „mise en place“ a potřebné vybavení a uvařte si spolu se mnou oběd ve vietnamském stylu. Vše k surovinám a přípravě najdete tady ve článku, včetně videa.
Chcete se naučit, jak uvařit tu nejlepší vietnamskou „pholévku“? Pusťte si záznam z kurzu vaření online, který probíhal na live streamu na mém Instagramu: @zasadnezdrave. Můžete si tak připravit hovězí vývar Pho bo společně! Nakupte si ingredience, pusťte si video, připravte si „mise en place“ a potřebné vybavení a uvařte si spolu se mnou třeba oběd ve vietnamském stylu. Vše k surovinám a přípravě najdete tady ve článku, včetně videa.
Chcete si se mnou uvařit online? Tak si pusťte záznam z mého Live streamu na Instagramu: @zasadnezdrave. Po tutorialu o vietnamské kuchyni jsme si společně uvařili jedno z nejoblíbenějších vietnamských jídel u nás – Bún bò Nam Bộ. A mám pro vás i variantu bez masa! Nakupte si ingredience, pusťte si záznam z mého online kurzu vaření, připravte si „mise en place“ a potřebné vybavení a uvařte si spolu se mnou oběd nebo večeři ve vietnamském stylu! Vše k surovinám a přípravě najdete tady ve článku, včetně videa.
Chcete se naučit motat závitky? Tak si pusťte záznam mého online kurzu vaření, který probíhal na Live streamu na mém Instagramu: @zasadnezdrave. Ubalíme si je spolu! Nakupte si ingredience, pusťte si video, připravte si „mise en place“ a potřebné vybavení a uvařte si spolu se mnou oběd nebo večeři ve vietnamském stylu. Vše k surovinám a přípravě najdete tady ve článku, včetně videa.
Jaké výhody má kombinovaná parní trouba a proč byste ji měli chtít doma? Co všechno v ní upečete/uvaříte a na co si dát při výběru parní trouby obecně pozor? Jaké programy a technikálie využijete a co už je „zbytečná blbost“ navíc? Dneska se s váma chci podělit o všechno, co byste o parních troubách měli vědět, pokud si nějakou plánujete pořídit.
Jaké spotřebiče jsem si vybrala do pracovní kuchyně a proč? A v čem by se moje vybavení lišilo od kuchyně domácí? Jak jsem po roce a půl spokojená, které spotřebiče bych vyměnila/zrušila a co časem oceňuju ještě víc než na začátku? A jak moje cesta k dokonalému kuchyňskému království může pomoct vám? O tom všem se dočtete v dnešním pokračování.
Plánujete, přestavujete anebo už budujete novou kuchyni a vybíráte vybavení? Pak by se vám mohl hodit můj první článek o spotřebičích, který bude o varných deskách. Dozvíte se v něm, jak si dobře vybrat indukci, proč (ne)chtít doma plyn anebo co je to teppanyaki a proč už bez něj nemůžu ani nechci žít!