Kurz vaření: Korejská kuchyně a kouzlo kimčchi
Jana Králiková - 'ZÁSADNĚ' ZDRAVĚ Kurzy vaření – veřejné  

Kurz vaření: Korejská kuchyně a kouzlo kimčchi

číst dál
Gourmet Academy
4 hodiny
4 000

Na kurzu ochutnáte kvašenou korejskou zeleninu kimčchi, abyste věděli, jak má vypadat, vonět i chutnat. Založíme si společně sklenici kimčchi tak, abyste ji jednoduše převezli a zelí vám mohlo – podle instrukcí – dokvasit doma. Vyzkoušíte si a naučíte se, jak připravovat korejskou palačinku kimchijeon, tradiční korejský pokrm bibimbap a netradiční čokoládový mousse s tajnou ingrediencí.

Středa 15. prosince 2021 16:30 už jen 3 volná místa
Středa 23. února 2022 16:30 mám tu volno
Středa 11. května 2022 16:30 mám tu volno

Fermentace neboli kvašení je přirozený způsob, jak uchovávat a kultivovat suroviny tak, aby se zvýšila jejich zdraví prospěšná hodnota.

Kimchijeon. Korejská kimčchi palačinka.

Kimchijeon. Korejská kimčchi palačinka.

Na kurzu ochutnáte kvašenou korejskou zeleninu kimčchi, abyste věděli, jak má vypadat, vonět i chutnat. Založíme si společně sklenici kimčchi tak, abyste ji jednoduše převezli a zelí vám mohlo – podle instrukcí – dokvasit doma. Vyzkoušíte si a naučíte se, jak připravovat korejskou palačinku kimchijeon, tradiční korejský pokrm bibimbap a netradiční čokoládový mousse s tajnou ingrediencí.

Sklenice na kimčchi 1 l od značky Kilner jako dárek.

Už se nemůžu dočkat, až uvidím, jak vám to zas chutná! :)

Menu:

  • Ochutnávka kimčchi
  • Fermentovaná zelenina kimčchi
  • Křupavá palačinka kimchijeon
  • Pikantní bibimbap
  • Sametový čokoládový mousse s překvapením

Kde a za kolik?

KDEGourmet Academy v Potten & Pannen – Staněk – Vodičkova 2, Praha 1

DÉLKA KURZU: 4 hodiny

KAPACITA: max. 8 lidí

CENA: 4 000 Kč

V ceně kurzu je 1 l sklenice na kimčchi od značky Kilner jako dárek. Po skončení obdržíte certifikát o absolvování kurzu a 10% slevu na nákup veškerého zboží Concept Store Potten & Pannen – Staněk. Nabídka slevy platí v den konání kurzu a 7 dní poté. V ceně kurzu jsou nápoje včetně kvalitních vín.

S Janou jsem absolvovala výlet do Sapy a kurz Vietnamské kuchyně byl tím pádem jasným navazujícím plánem, jak převést teorii do praxe. Že Jana srší pozitivní energií na všechny strany vím, že může být procházka vietnamskou tržnicí zábavná a poutavá, a kurz vaření s ní doslova okouzlující už taky. :) Bylo to báječné a těším se moc na další! Děkuji!

Petra Velínská

Janičko, děkuji! Bylo to prostě zase úplně skvělý! Konečně mám v těch bylinách a koření jasno. :o) Vietnam budu vařit často, protože mě ty chutě fakt dostaly! Hlavně ta polívka, no a ty grilované závitky s hovězím masem, i ty letní, teda nesmažené, teď už to všechno vím. Až budete pořádat výlety do Vietnamu, moc ráda se přidám! ;) Zdravím a ať se Vám moc daří.

Lucie Nádvorníková

Jano, díky ještě jednou za skvělý večer, který jsem si toto úterý v rámci kurzu vietnamské kuchyně i díky Tobě mohl užít. Nepamatuji si večer, kdy jsem se bavil tak dobře a odpočinul si od práce tak jako právě toto úterý. Měj se moc fajn.

Michal Sádecký

Jano, těch děkovných zpráv máte asi hodně, každým pádem pevně věřím, že se neomrzím s další malou. Krátkou, skromnou, ale upřímnou. Váhou je tato zpráva skutečně velká. Díky Vám jsem si totiž skutečně královsky užil večer. A myslím, že nejen já… Mějte se moc fajn. PS: To, co děláte, děláte skvěle, protože to neděláte, to jste totiž vy. S úctou,

Pavel Mojžíš

Jani, byla jste dnes skvělá! Děkuji za úžasný večer a nezapomenutelný zážitek! Brzy zase naviděnou.

Jana Lucáková

Janičko, moc a moc děkujeme za dnešní úžasný zážitek. Už se těšíme na další setkání s Vámi. BRAVISSIMA!!!

Monica Eremeev

Ráda bych Vám ještě jednou poděkovala za příjemný kurz vietnamské kuchyně. Byla to moje první zkušenost s touto kuchyní a mohu říct, že mě to nadchlo, asi to bylo i tím, s jakým elánem jste to vše prezentovala. Ráda bych se přihlásila i na další kurz. Máte ještě volná místa? Přeji hodně úspěchů ve Vaší práci

Ivana Jarešová

Pusto a prázdno. Bez vašich komentářů je tu strašně smutno...

Přidat konimentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kurzy vaření Přidejte se

Můj Instagram Jája frčí na Instáči, hlavně teda piští na stories

Ahoj, jmenuju se Jana. Jsem hodná. Nutriční gastronomka.

Zásadně zdravě – Jana Králiková

Zásadně zdravě O jídle. O zdravém těle. O zdravém rozumu. A taky o životním stylu, který vás bude bavit.

Tady máte dort. Dortem nic nezkazíš. Říkali.

Zásadně zdravě – Jana Králiková
Zásadně zdravě – Jana Králiková

Děkuju. Že jste to se mnou došmrdlali až sem.

Zásadně zdravě – Jana Králiková
Vietnam s Jájou - od 6. do 16. března 2019 Do Vietnamu!
Kuchařka Gastrokroužku - Spojilo nás jídlo Kuchařka tady!
Food blog roku - Hlasujte tady! Hlasujte tady!