Vietnamskou kuchyni považuju za přirozeně zdravou a to nejen díky čerstvým a sluncem nabitým surovinám, častokrát přirozeně bez lepku i laktózy, ale především kvůli konzumaci velkého množství jihoasijských bylinek.
Baví vás vietnamská kuchyně a chcete se o ní dozvědět něco maličko už hned teď? Tak se koukněte na web www.asijskebylinky.cz, připravila jsem vám tu malinkou ukázku svojí bylinkové zahrádky, kterou na kurzu ovoníte a ochutnáte na živo.
Na kurzu si osvojíte přípravu tradičních vietnamských receptů, získáte praktické rady a tipy pro vaření Vietnamu ve vaší vlastní kuchyni a pochutnáte si na jídle, které věřím, že od té doby zůstane součástí vašeho vlastního repertoáru při hostinách s rodinou i přáteli.
A na co se můžete těšit tentokrát? Připravíme si nesmažené závitky, tradiční severovietnamský mango salát, moje milované Bún bò Nam Bộ a sladkou tečku v podobě pudinku z kuliček manioku jedlého s žakyjí a marakujou.
Už se nemůžu dočkat, až uvidím, jak vám to zas chutná! :)
Menu:
- Bylinkové nesmažené závitky Nem cuốn
- Křupavý mango salát Nộm xoài s grilovanými krevetami
- Šťavnaté Bún bó Nam Bo s restovaným hovězím masem, rýžovými nudlemi, zeleninou a bylinkami
- Tapiokový pudink Chè mít s žakyjí a marakujou
Kde a za kolik?
KDE: Gourmet Academy v Potten & Pannen – Staněk – Vodičkova 2, Praha 1
DÉLKA KURZU: 4 hodiny
KAPACITA: max. 8 lidí
CENA: 4 100 Kč
Po skončení obdržíte certifikát o absolvování kurzu a 10% slevu na nákup veškerého zboží Concept Store Potten & Pannen – Staněk. Nabídka slevy platí v den konání kurzu a 7 dní poté. V ceně kurzu jsou nápoje včetně kvalitních vín.
S Janou jsem absolvovala výlet do Sapy a kurz Vietnamské kuchyně byl tím pádem jasným navazujícím plánem, jak převést teorii do praxe. Že Jana srší pozitivní energií na všechny strany vím, že může být procházka vietnamskou tržnicí zábavná a poutavá, a kurz vaření s ní doslova okouzlující už taky. :) Bylo to báječné a těším se moc na další! Děkuji!
Petra Velínská
Janičko, děkuji! Bylo to prostě zase úplně skvělý! Konečně mám v těch bylinách a koření jasno. :o) Vietnam budu vařit často, protože mě ty chutě fakt dostaly! Hlavně ta polívka, no a ty grilované závitky s hovězím masem, i ty letní, teda nesmažené, teď už to všechno vím. Až budete pořádat výlety do Vietnamu, moc ráda se přidám! ;) Zdravím a ať se Vám moc daří.
Lucie Nádvorníková
Jano, díky ještě jednou za skvělý večer, který jsem si toto úterý v rámci kurzu vietnamské kuchyně i díky Tobě mohl užít. Nepamatuji si večer, kdy jsem se bavil tak dobře a odpočinul si od práce tak jako právě toto úterý. Měj se moc fajn.
Michal Sádecký
Jano, těch děkovných zpráv máte asi hodně, každým pádem pevně věřím, že se neomrzím s další malou. Krátkou, skromnou, ale upřímnou. Váhou je tato zpráva skutečně velká. Díky Vám jsem si totiž skutečně královsky užil večer. A myslím, že nejen já… Mějte se moc fajn. PS: To, co děláte, děláte skvěle, protože to neděláte, to jste totiž vy. S úctou,
Pavel Mojžíš
Jani, byla jste dnes skvělá! Děkuji za úžasný večer a nezapomenutelný zážitek! Brzy zase naviděnou.
Jana Lucáková
Janičko, moc a moc děkujeme za dnešní úžasný zážitek. Už se těšíme na další setkání s Vámi. BRAVISSIMA!!!
Monica Eremeev
Ráda bych Vám ještě jednou poděkovala za příjemný kurz vietnamské kuchyně. Byla to moje první zkušenost s touto kuchyní a mohu říct, že mě to nadchlo, asi to bylo i tím, s jakým elánem jste to vše prezentovala. Ráda bych se přihlásila i na další kurz. Máte ještě volná místa? Přeji hodně úspěchů ve Vaší práci
Ivana Jarešová
Pusto a prázdno. Bez vašich komentářů je tu strašně smutno...