Já vím, já vím. Je to teď samej Gastrokroužek, ale to se nedá nic dělat, protože já touhle naší bandou prostě teďka žiju. A navíc vydání naší krásný společný kuchařky 1. května 2018 už se neodvratně blíží, a my k ní máme fakt překrásný videa!
Kuchařka je venku, hurá! A protože se narodila právě dnes, vymysleli jsme s tou naší „gastrobandou“ májovou tour, díky který s ní ještě za tepla přijedem až za váma. Do 31 českých měst napříč celou naší krásnou zemí.
Všechno to začalo hladem. A taky touhou vidět se častěji offline s přáteli, který už dneska potkáváme hlavně na sociálních sítích. „Scházíme se u dobrýho jídla pět let!“ říká Lukáš a já jen dodám, že jsem se přifařila asi v půlce. Vždycky je to jeden den – jedno místo – jedno téma.
Marek Fichtner je snad nejmilejší a nejhodnější šéfkuchař, kterýho znám. Šéfuje kuchyni hotelový restaurace Augustine Prague, která podle svých slov nabízí „sofistikovanou evropskou kuchyni i tradiční české speciality v moderním pojetí“. A já k tomu dodám, že celý koncept ještě navíc fantasticky doplňuje o dialog mezi tajuplnou historií a šetrnou, velkorysou rekonstrukcí hotelovýho komplexu, v němž se restaurace nachází.