Kurz vaření: Izraelská odysea
Jana Králiková - 'ZÁSADNĚ' ZDRAVĚ Kurzy vaření – veřejné  

Kurz vaření: Izraelská odysea

číst dál
Gourmet Academy
4 hodiny
3500

Mise Izrael byla splněna! A tak jestli se chcete dozvědět, jak na moje nejoblíbenější izraelské pouliční jídlo, neměli byste na kurzu chybět!

Čtvrtek 24. ledna 2019 16:30 už jen 3 volná místa

O izraelské kuchyni se říká, že neexistuje. Že je jen kombinací vlivů středozemní a arabské gastronomie. Tak jak to tedy je? Proč mě chytla za srdce, a proč si myslím, že bude bavit i vás?

Podělím se s váma o triky, jak na ten nejlepší a nejkrémovější hummus, který jsem kdy ochutnala, nejkřupavější a zároveň nadýchané cizrnové kuličky (falafel), voňavé a ještě horké chlebové placky pita. Odhalím vám jaké kouzlo v sobě skrývá bylinkový tabouleh z quinoy a izraelský dezert s růžovým olejem, ovocem a oříšky, a na pár voňavých a chutných hodin vás tak přenesu do Země zaslíbené.

Menu:

  • Krémový hummus s piniovými oříšky
  • Křupavý cizrnový falafel
  • Kynutý pita chléb
  • Bylinkový tabouleh z quinoy
  • Kokosové malabi s růžovou vodou, ovocem a pistáciemi

Kde a za kolik?

KDEGourmet Academy v Potten & Pannen – Staněk – Vodičkova 2, Praha 1

DÉLKA KURZU: 4 hodiny

KAPACITA: max. 8 lidí

CENA: 3 500 Kč

Po skončení obdržíte certifikát o absolvování kurzu a 10% slevu na nákup veškerého zboží Concept Store Potten & Pannen – Staněk. Nabídka slevy platí v den konání kurzu a 7 dní poté. V ceně kurzu jsou nápoje včetně kvalitních vín.

Opět skvělý, inspirující kurz se super osobními Janinými vychytávkami. Skvělé menu se zajímavými surovinami a ingrediencemi. Jana je prostě profesionální, milá, šikovná, a velmi, velmi inspirující… Opět jsme odcházeli skvěle poučeni i najezeni. Určitě přijdu zas. :)

Barbora Wolfová Balcarová

Velmi příjemný průběh kurzu, a celkově příjemná atmosféra s dobře zvolenými recepty a jídlem, které bylo chutně připravené a dekorované. Jana je milá a příjemná lektorka a inspirující osobnost.  Má skvělý blog a recepty. Neváhala bych navštívit její další kurzy vaření. Přeji hodně štěstí!

Andrea Bitomská

V Izraeli jsem ochutnala spoustu falafelů, ale na Jájin falafel tam žádnej neměl… A musím říct, že ani hummus neměli lepší, asi moc tahini. Prostě na Jáju nikdo nemá! :D

Zdenička Š.

Pusto a prázdno. Bez vašich komentářů je tu strašně smutno...

Přidat konimentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejbližší akce Kde se můžeme potkat a poklábosit

Můj kalendář

Můj Instagram Jája frčí na Instáči, hlavně teda piští na stories

Nevěříte? Instakuk!

NEJ recepty Co mě nejvíc ba

Ahoj, jmenuju se Jana. Jsem hodná. Nutriční gastronomka.

NEJ z bloguCo mě nejvíc... taky ba

Zásadně zdravě – Jana Králiková

Zásadně zdravě O jídle. O zdravém těle. O zdravém rozumu. A taky o životním stylu, který vás bude bavit.

Tady máte dort. Dortem nic nezkazíš. Říkali.

Zásadně zdravě – Jana Králiková
Zásadně zdravě – Jana Králiková

Děkuju. Že jste to se mnou došmrdlali až sem.

Zásadně zdravě – Jana Králiková
Kuchařka Gastrokroužku - Spojilo nás jídlo Kuchařka tady!
Food blog roku - Hlasujte tady! Hlasujte tady!
Gyro output