Kurz vaření: Přirozeně bez lepku i bez laktózy
Jana Králiková - 'ZÁSADNĚ' ZDRAVĚ Kurzy vaření – veřejné  

Kurz vaření: Přirozeně bez lepku i bez laktózy

číst dál
Gourmet Academy
4 hodiny
3 500

Kurz vaření je zaměřený na poznávání i kreativní práci se surovinami, které jsou přirozeně bez lepku a bez laktózy.

Úterý 2. října 2018 16:30 už jen 3 volná místa

Pokud máte rádi saláty, ale tradičních kyselo-sladkých zálivek už máte dost, můžete se těšit na novou inspiraci. Společně si ukážeme, jak salát ozvláštnit, a dodat mu na atraktivitě i sytosti v podobě zálivek z ořechovo-semínkové majonézy.

Zabrouzdáme do mých oblíbených asijských vod, kde zapomeneme na zbytečné zahušťování polévek. Naučím vás moji nejoblíbenější luštěninovou polévku z červené čočky a cizrny, kterou od podzimu do jara vařím doma v různých obměnách každý týden.

Podělím se s váma o tajemství té nejlepší a nejjednodušší teriyaki omáčky bez soji, kterou použijeme na marinování lososa. A na závěr si připravíme můj asi vůbec nejlepší nepečený, za 15 minut připravený čokoládovo-cuketový dort, co se rozplývá na jazyku jako ledová čokoláda.

Menu:

  • Salát s tahini zálivkou a pečenými olivami
  • Indická čočková polévka
  • Teriyaki losos v sezamové krustě
  • Neodolatelný čokoládovo-cuketový nepečený mousse-cake

Kde a za kolik?

KDEGourmet Academy v Potten & Pannen – Staněk – Vodičkova 2, Praha 1

DÉLKA KURZU: 4 hodiny

KAPACITA: max. 8 lidí

CENA: 3 500 Kč

Po skončení obdržíte certifikát o absolvování kurzu a 10% slevu na nákup veškerého zboží v concept storu Potten & Pannen – Staněk. Nabídka slevy platí v den konání kurzu a 7 dní poté. V ceně kurzu jsou nápoje včetně kvalitních vín.

 

Jani, zdravím. Chtěla jsem Ti touhle cestou poděkovat za skvělý páteční kurz. Bylo to pro mě neskutečně přínosné a hlavně zajímavé. V neděli se chystám dělat na rodinnou oslavu čokoládový dort s jahodami, myslím, že z toho bude rodina ohromena, protože je vážně vynikající. Určitě se mnou můžeš počítat i na svém další kurzu, třeba o slaných koláčích. Vzhledem k tomu, že mám blog, tak jsem dneska napsala i něco na něj. Čerpala jsem z receptů, které mi druhý den po kurzu přišly. Děkuji a určitě Tě budu dál sledovat. Měj se krásně a přeji hezký zbytek víkendu.

Bára Turková

Včera jsem byl u Vás na kurzu vaření a chtěl bych Vám ještě jednou poděkovat za spoustu informací, které jste do nás „naládovala“, za velmi dobré provedení celého kurzu a hlavně za upřímnost (to je dnes cenná komodita=)). Ať se daří!

P.S. Raw dorty dojely domů na kole v pořádku.=)

Tomáš Kozelek

Dobré odpoledne, chtěl jsem jen poděkovat za včerejší absolutně perfektní kurz vaření. Váš úsměv a skvělý učitelský přístup je opravdu inspirativní. Šel jsem na kurz ze zvědavosti a také bez nějakých velkých očekávání, ale skutečnost předčila veškeré mé představy. Vaše osoba udělala z průměrného kuchařského kurzu něco výjimečného a nezapomenutelného… Přeji příjemný zbytek dne a těším se někdy příště.

Lukáš Macků

Dobrý den, předem bych Vám ráda poděkovala za moc příjemný večer na kurzu vaření. Bylo to moc pěkné a vše bylo výborné. Velice se mi líbí Váš přístup a názory ohledně výživy z nutričního hlediska. Také jsem vystudovala výživové poradenství, ale nechci lidem sestavovat jídelníčky obohacené především o komerční potravinové doplňky. Mnohem víc mě těší výživa skrz živiny obsažené v potravě volně dostupné kolem nás. Velmi se mi líbí Vaše myšlenky a názory.

Přeji Vám mnoho úspěchů a ať se Vám moc daří.

Ingrid H.

Jani, chtěla jsem Vám napsat něco výstižného, ale zjistila jsem, že to nejde! :-D Snad to nevadí. Myslela jsem, že toho vím o stravě dost, zajímám se o zdravý životní styl na amatérské úrovni docela dlouho. Byla jsem vlastně trochu donucená, kvůli synovi, který je celiak. A pak jsem narazila na Vás v Sama doma, a protože jsem před jeho narozením taky ráda cestovala, Váš výstup s asijskými bylinkami mě moc pobavil a znovu zavedl tam, kam se ještě nějakou dobu nepodívám. Tak jsem si vás našla na Facebooku. Máte krásnou energii a je vidět, že děláte, co Vás baví. To jsem Vás ale ještě neznala osobně. Dneska to byla totiž energetická smršť!!! :-D Kterou jsem mimo jiné strašně moc potřebovala. Máte ohromné množství informací a vlastně vůbec nechápu, jak jste je za svůj život stihla nabrat? :-D Navíc v tom máte opravdu jasno, a co mě fascinuje asi nejvíc, že to prostě všechno dává smysl a má to logiku. Je to najednou tak jednoduché. Ta optika, kterou se na věci díváte, mi ohromě sedí. (…) Takže ještě jednou veliké díky, jsem ráda, že jsem na Vás narazila, a určitě jsme se neviděly naposledy!

Jana Lindová

Pusto a prázdno. Bez vašich komentářů je tu strašně smutno...

Přidat konimentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejbližší akce Kde se můžeme potkat a poklábosit

Můj kalendář

Můj Instagram Jája frčí na Instáči, hlavně teda piští na stories

Nevěříte? Instakuk!

NEJ recepty Co mě nejvíc ba

Ahoj, jmenuju se Jana. Jsem hodná. Nutriční gastronomka.

NEJ z bloguCo mě nejvíc... taky ba

Zásadně zdravě – Jana Králiková

Zásadně zdravě O jídle. O zdravém těle. O zdravém rozumu. A taky o životním stylu, který vás bude bavit.

Tady máte dort. Dortem nic nezkazíš. Říkali.

Zásadně zdravě – Jana Králiková
Zásadně zdravě – Jana Králiková

Děkuju. Že jste to se mnou došmrdlali až sem.

Zásadně zdravě – Jana Králiková
Kuchařka Gastrokroužku - Spojilo nás jídlo Kuchařka tady!
Gyro output