Kurz vaření: Přirozeně bez lepku i bez laktózy
Jana Králiková - 'ZÁSADNĚ' ZDRAVĚ Kurzy vaření – veřejné  

Kurz vaření: Přirozeně bez lepku i bez laktózy

číst dál
Gourmet Academy
4 hodiny
3 500

Kurz vaření je zaměřený na poznávání i kreativní práci se surovinami, které jsou přirozeně bez lepku a bez laktózy.

Úterý 5. února 2019 16:30 pardon, už je obsazeno

Pokud máte rádi saláty, ale tradičních kyselo-sladkých zálivek už máte dost, můžete se těšit na novou inspiraci. Společně si ukážeme, jak salát ozvláštnit, a dodat mu na atraktivitě i sytosti v podobě zálivek z ořechovo-semínkové majonézy.

Zabrouzdáme do mých oblíbených asijských vod, kde zapomeneme na zbytečné zahušťování polévek. Naučím vás moji nejoblíbenější luštěninovou polévku z červené čočky a cizrny, kterou od podzimu do jara vařím doma v různých obměnách každý týden.

Podělím se s váma o tajemství té nejlepší a nejjednodušší teriyaki omáčky bez soji, kterou použijeme na marinování lososa. A na závěr si připravíme můj asi vůbec nejlepší nepečený, za 15 minut připravený čokoládovo-cuketový dort, co se rozplývá na jazyku jako ledová čokoláda.

Menu:

  • Salát s tahini zálivkou a pečenými olivami
  • Indická čočková polévka
  • Teriyaki losos v sezamové krustě
  • Neodolatelný čokoládovo-cuketový nepečený mousse-cake

Kde a za kolik?

KDEGourmet Academy v Potten & Pannen – Staněk – Vodičkova 2, Praha 1

DÉLKA KURZU: 4 hodiny

KAPACITA: max. 8 lidí

CENA: 3 500 Kč

Po skončení obdržíte certifikát o absolvování kurzu a 10% slevu na nákup veškerého zboží v concept storu Potten & Pannen – Staněk. Nabídka slevy platí v den konání kurzu a 7 dní poté. V ceně kurzu jsou nápoje včetně kvalitních vín.

Jani, zdravím. Chtěla jsem Ti touhle cestou poděkovat za skvělý páteční kurz. Bylo to pro mě neskutečně přínosné a hlavně zajímavé. V neděli se chystám dělat na rodinnou oslavu čokoládový dort s jahodami, myslím, že z toho bude rodina ohromena, protože je vážně vynikající. Určitě se mnou můžeš počítat i na svém další kurzu, třeba o slaných koláčích. Vzhledem k tomu, že mám blog, tak jsem dneska napsala i něco na něj. Čerpala jsem z receptů, které mi druhý den po kurzu přišly. Děkuji a určitě Tě budu dál sledovat. Měj se krásně a přeji hezký zbytek víkendu.

Bára Turková

Včera jsem byl u Vás na kurzu vaření a chtěl bych Vám ještě jednou poděkovat za spoustu informací, které jste do nás „naládovala“, za velmi dobré provedení celého kurzu a hlavně za upřímnost (to je dnes cenná komodita=)). Ať se daří!

P.S. Raw dorty dojely domů na kole v pořádku.=)

Tomáš Kozelek

Dobré odpoledne, chtěl jsem jen poděkovat za včerejší absolutně perfektní kurz vaření. Váš úsměv a skvělý učitelský přístup je opravdu inspirativní. Šel jsem na kurz ze zvědavosti a také bez nějakých velkých očekávání, ale skutečnost předčila veškeré mé představy. Vaše osoba udělala z průměrného kuchařského kurzu něco výjimečného a nezapomenutelného… Přeji příjemný zbytek dne a těším se někdy příště.

Lukáš Macků

Dobrý den, předem bych Vám ráda poděkovala za moc příjemný večer na kurzu vaření. Bylo to moc pěkné a vše bylo výborné. Velice se mi líbí Váš přístup a názory ohledně výživy z nutričního hlediska. Také jsem vystudovala výživové poradenství, ale nechci lidem sestavovat jídelníčky obohacené především o komerční potravinové doplňky. Mnohem víc mě těší výživa skrz živiny obsažené v potravě volně dostupné kolem nás. Velmi se mi líbí Vaše myšlenky a názory.

Přeji Vám mnoho úspěchů a ať se Vám moc daří.

Ingrid H.

Jani, chtěla jsem Vám napsat něco výstižného, ale zjistila jsem, že to nejde! :-D Snad to nevadí. Myslela jsem, že toho vím o stravě dost, zajímám se o zdravý životní styl na amatérské úrovni docela dlouho. Byla jsem vlastně trochu donucená, kvůli synovi, který je celiak. A pak jsem narazila na Vás v Sama doma, a protože jsem před jeho narozením taky ráda cestovala, Váš výstup s asijskými bylinkami mě moc pobavil a znovu zavedl tam, kam se ještě nějakou dobu nepodívám. Tak jsem si vás našla na Facebooku. Máte krásnou energii a je vidět, že děláte, co Vás baví. To jsem Vás ale ještě neznala osobně. Dneska to byla totiž energetická smršť!!! :-D Kterou jsem mimo jiné strašně moc potřebovala. Máte ohromné množství informací a vlastně vůbec nechápu, jak jste je za svůj život stihla nabrat? :-D Navíc v tom máte opravdu jasno, a co mě fascinuje asi nejvíc, že to prostě všechno dává smysl a má to logiku. Je to najednou tak jednoduché. Ta optika, kterou se na věci díváte, mi ohromě sedí. (…) Takže ještě jednou veliké díky, jsem ráda, že jsem na Vás narazila, a určitě jsme se neviděly naposledy!

Jana Lindová

Pusto a prázdno. Bez vašich komentářů je tu strašně smutno...

Přidat konimentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můj Instagram Jája frčí na Instáči, hlavně teda piští na stories

Nevěříte? Instakuk!

NEJ recepty Co mě nejvíc ba

Ahoj, jmenuju se Jana. Jsem hodná. Nutriční gastronomka.

NEJ z bloguCo mě nejvíc... taky ba

Zásadně zdravě – Jana Králiková

Zásadně zdravě O jídle. O zdravém těle. O zdravém rozumu. A taky o životním stylu, který vás bude bavit.

Tady máte dort. Dortem nic nezkazíš. Říkali.

Zásadně zdravě – Jana Králiková
Zásadně zdravě – Jana Králiková

Děkuju. Že jste to se mnou došmrdlali až sem.

Zásadně zdravě – Jana Králiková
Vietnam s Jájou - od 6. do 16. března 2019 Do Vietnamu!
Kuchařka Gastrokroužku - Spojilo nás jídlo Kuchařka tady!
Food blog roku - Hlasujte tady! Hlasujte tady!
Gyro output