Kurz vaření: Tradiční vietnamská kuchyně
Kurzy vaření – veřejné  

Kurz vaření: Tradiční vietnamská kuchyně

číst dál
23. června 2017
od 16:30
Gourmet Academy
4 hodiny
2 990

Na kurzu si osvojíte přípravu tradičních vietnamských receptů a získáte praktické rady a tipy pro vaření Vietnamu ve své vlastní kuchyni.

Ochutnáte a naučíte se rozpoznávat a vhodně kombinovat ty nejdůležitější vietnamské bylinky a koření i používat autentické asijské suroviny.

Vietnamskou kuchyni považuju za přirozeně zdravou a to nejen díky čerstvým a sluncem nabitým surovinám, častokrát přirozeně bez lepku i laktózy, ale především kvůli konzumaci velkého množství jihoasijských bylinek.

Kurzy vietnamské kuchyne v Gourmet Academy

Na kurzu ochutnáte a naučíte se rozpoznávat a vhodně kombinovat ty nejdůležitější vietnamské bylinky a koření.

Osvojíte si přípravu tradičních vietnamských receptů, získáte praktické rady a tipy pro vaření Vietnamu ve vaší vlastní kuchyni a pochutnáte si na jídle, které věřím, že od té doby zůstane součástí vašeho vlastního repertoáru při hostinách s rodinou i přáteli.

Menu:

  •  Nesmažené závitky Gỏi cuốn [goj kuon] s krevetami a medovým mangem s arašídovo-zázvorovým dipem
  • Pomelo salát Gỏi bưởi lá lốt [goj buoj la lot] s betelem a uzenou makrelou
  • Grilované Nem lụi [nem luj] na citronové trávě
  • Vietnamská „bílá“ káva s kokosovým mlékem Bạc xỉu [bak siu]

Nesmažené závitky Nem cuon - letní závitkyPomelo salátŠpízy Nem lui Kurz vaření Vietnamské kuchyně - Tradiční vietnamská kuchyně

Kdy, kde a za kolik?

KDY: 23. června 2016 od 16:30

KDEGourmet Academy v Potten & Pannen – Staněk – Vodičkova 2, Praha 1

DÉLKA KURZU: 4 hodiny

KAPACITA: max. 8 lidí

CENA: 2 990 Kč

Po skončení obdržíte certifikát o absolvování kurzu a 10% slevu na nákup veškerého zboží Concept Store Potten & Pannen – Staněk. Nabídka slevy platí v den konání kurzu a 7 dní poté. V ceně kurzu jsou nápoje včetně kvalitních vín.

S Janou jsem absolvovala výlet do Sapy a kurz Vietnamské kuchyně byl tím pádem jasným navazujícím plánem, jak převést teorii do praxe. Že Jana srší pozitivní energií na všechny strany vím, že může být procházka vietnamskou tržnicí zábavná a poutavá, a kurz vaření s ní doslova okouzlující už taky. :) Bylo to báječné a těším se moc na další! Děkuji!

Petra

Janičko, děkuji! Bylo to prostě zase úplně skvělý! Konečně mám v těch bylinách a koření jasno. :o) Vietnam budu vařit často, protože mě ty chutě fakt dostaly! Hlavně ta polívka, no a ty grilované závitky s hovězím masem, i ty letní, teda nesmažené, teď už to všechno vím. Až budete pořádat výlety do Vietnamu, moc ráda se přidám! ;) Zdravím a ať se Vám moc daří.

Lucie Nádvorníková

Jano, díky ještě jednou za skvělý večer, který jsem si toto úterý v rámci kurzu vietnamské kuchyně i díky Tobě mohl užít. Nepamatuji si večer, kdy jsem se bavil tak dobře a odpočinul si od práce tak jako právě toto úterý. Měj se moc fajn.

Michal Sádecký

Jano, těch děkovných zpráv máte asi hodně, každým pádem pevně věřím, že se neomrzím s další malou. Krátkou, skromnou, ale upřímnou. Váhou je tato zpráva skutečně velká. Díky Vám jsem si totiž skutečně královsky užil večer. A myslím, že nejen já… Mějte se moc fajn. PS: To, co děláte, děláte skvěle, protože to neděláte, to jste totiž vy. S úctou,

Pavel Mojžíš

Jani, byla jste dnes skvělá! Děkuji za úžasný večer a nezapomenutelný zážitek! Brzy zase naviděnou.

Jana Lucáková

Janičko, moc a moc děkujeme za dnešní úžasný zážitek. Už se těšíme na další setkání s Vámi. BRAVISSIMA!!!

Monica Eremeev

Ráda bych Vám ještě jednou poděkovala za příjemný kurz vietnamské kuchyně. Byla to moje první zkušenost s touto kuchyní a mohu říct, že mě to nadchlo, asi to bylo i tím, s jakým elánem jste to vše prezentovala. Ráda bych se přihlásila i na další kurz. Máte ještě volná místa? Přeji hodně úspěchů ve Vaší práci.

Ivana Jarešová

Pátek 23. června Přihlásit se na kurz! :)

Komentáře Každý komentář mě potěší!

  1. Dobrý den Jani, moc Vás zdravím a měla bych na Vás malý dotaz. Na tento kurz máte již obsazeno a tak jsem se chtěla prosím zeptat, zda-li do konce června budete vypisovat nějaký nový, na tuto tradiční vietnamskou kuchyni? A když ano, jakým způsobem je možné se o tom včas dozvědět a co nejrychleji se přihlásit…? Děkuji velice za Vaši odpověd a přeji Vám překrásný den :-) Eva

    • Dobrý den, Evi! Je nově vypsaný termín na 23. března, pokud máte čas. Jinak budu vždycky posílat nové termíny každý měsíc (když budou volné) v newsletteru, můžete se k jeho odběru přihlásit u mě na webu. Anebo můžete sledovat stránky: http://www.gourmetacademy.cz :) Moc děkuju za dotaz a těším se na kurzu naviděnou! :*

  2. Dobrý den, chtěla bych se zeptat – mohu jít na kurz II, když jsem neabsolvovala I ? Tam je totiž již plno :-( Děkuji.

    • Dobrý den, Jani, dle mích informací tam místečko ještě je. ;) Ale záleží na Vás, jaké menu se Vám líbí víc, případně jak moc jste nedočkavá. :) Kurzy na sebe nenavazují, ale můžou fungovat jako takové pokračování. Menu jsem schálně vymýšlela a navrhovala tak, aby bylo pokaždé jiné, s novými surovinami, příběhy, bylinkami i kořením, protože mě baví i to, když se mi na kurzy vrací mimo nové nadšence také už dobře známé tváře. Každý takový kurz má pak osobitou a výjimečnou atmosféru. Budu se těšit naviděnou, pokud vás alespoň jedno menu zaujalo! ;) Prima den, Jana

    • Super, děkuji, nyní už je Kurz I přístupný, jdu tam ;-) II bude následovat. Těším se :-)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ahoj, jmenuju se Jana. Jsem hodná. Nutriční gastronomka.

Novinky přímo do mailu Nechte mi tu e-mailovou adresu

Poslat
ZÁSADNĚ ZDRAVĚ – Jana Králiková (Černá)

O jídle. O zdravém těle. O zdravém rozumu.

A taky o životním stylu, který vás bude bavit.