Kurz Vaření: Nové pozdravy z Vietnamu
Kurzy vaření – veřejné  

Kurz Vaření: Nové pozdravy z Vietnamu

číst dál
8. září 2017
od 16:30
Gourmet Academy
4 hodiny
2 990

Už počtvrté a s novým menu! Čeká nás společná gastronomická výprava po čerstvé a voňavé kuchyni kouzelného Vietnamu.

Vietnamskou kuchyni považuju za přirozeně zdravou a to nejen díky čerstvým a sluncem nabitým surovinám, častokrát přirozeně bez lepku i laktózy, ale především kvůli konzumaci velkého množství jihoasijských bylinek.

Baví vás vietnamská kuchyně a chcete se o ní dozvědět něco maličko už hned teď? Tak se koukněte na web www.asijskebylinky.cz, připravila jsem vám tu malinkou ukázku svojí bylinkové zahrádky, kterou na kurzu ovoníte a ochutnáte na živo.

Na kurzu si osvojíte přípravu tradičních vietnamských receptů, získáte praktické rady a tipy pro vaření Vietnamu ve vaší vlastní kuchyni a pochutnáte si na jídle, které věřím, že od té doby zůstane součástí vašeho vlastního repertoáru při hostinách s rodinou i přáteli.

A na co se můžete těšit tentokrát? Připravíme si tradiční severovietnamský mango salát, moje milované Bún bò Nam Bộ, karamelizovanou rybu v kokosové vodě z jihu a sladkou (marakujovou) tečku v podobě pudinku z kuliček manioku jedlého.

Už se nemůžu dočkat, až uvidím, jak vám to zas chutná! :)

Menu:

  • Křupavý mango salát NỘM XOÀI s grilovanými krevetami
  • Marinované BÚN BÒ NAM BỘ s restovaným hovězím masem, rýžovými nudlemi, zeleninou a bylinkami
  • Karamelizovaná ryba CÁ KHO TỘ se sezamovou jasmínovou rýží
  • Tapiokový pudink CHÈ s marakujou

Kdy, kde a za kolik?

KDY: 8. září, 3. října a 21. listopadu 2017 vždy od 16:30

KDEGourmet Academy v Potten & Pannen – Staněk – Vodičkova 2, Praha 1

DÉLKA KURZU: 4 hodiny

KAPACITA: max. 8 lidí

CENA: 2 990 Kč

Po skončení obdržíte certifikát o absolvování kurzu a 10% slevu na nákup veškerého zboží Concept Store Potten & Pannen – Staněk. Nabídka slevy platí v den konání kurzu a 7 dní poté. V ceně kurzu jsou nápoje včetně kvalitních vín.

S Janou jsem absolvovala výlet do Sapy a kurz Vietnamské kuchyně byl tím pádem jasným navazujícím plánem, jak převést teorii do praxe. Že Jana srší pozitivní energií na všechny strany vím, že může být procházka vietnamskou tržnicí zábavná a poutavá, a kurz vaření s ní doslova okouzlující už taky. :) Bylo to báječné a těším se moc na další! Děkuji!

Petra Velínská

Janičko, děkuji! Bylo to prostě zase úplně skvělý! Konečně mám v těch bylinách a koření jasno. :o) Vietnam budu vařit často, protože mě ty chutě fakt dostaly! Hlavně ta polívka, no a ty grilované závitky s hovězím masem, i ty letní, teda nesmažené, teď už to všechno vím. Až budete pořádat výlety do Vietnamu, moc ráda se přidám! ;) Zdravím a ať se Vám moc daří.

Lucie Nádvorníková

Jano, díky ještě jednou za skvělý večer, který jsem si toto úterý v rámci kurzu vietnamské kuchyně i díky Tobě mohl užít. Nepamatuji si večer, kdy jsem se bavil tak dobře a odpočinul si od práce tak jako právě toto úterý. Měj se moc fajn.

Michal Sádecký

Jano, těch děkovných zpráv máte asi hodně, každým pádem pevně věřím, že se neomrzím s další malou. Krátkou, skromnou, ale upřímnou. Váhou je tato zpráva skutečně velká. Díky Vám jsem si totiž skutečně královsky užil večer. A myslím, že nejen já… Mějte se moc fajn. PS: To, co děláte, děláte skvěle, protože to neděláte, to jste totiž vy. S úctou,

Pavel Mojžíš

Jani, byla jste dnes skvělá! Děkuji za úžasný večer a nezapomenutelný zážitek! Brzy zase naviděnou.

Jana Lucáková

Janičko, moc a moc děkujeme za dnešní úžasný zážitek. Už se těšíme na další setkání s Vámi. BRAVISSIMA!!!

Monica Eremeev

Ráda bych Vám ještě jednou poděkovala za příjemný kurz vietnamské kuchyně. Byla to moje první zkušenost s touto kuchyní a mohu říct, že mě to nadchlo, asi to bylo i tím, s jakým elánem jste to vše prezentovala. Ráda bych se přihlásila i na další kurz. Máte ještě volná místa? Přeji hodně úspěchů ve Vaší práci

Ivana Jarešová

Pátek 8. září Přihlásit se na kurz!

Komentáře Každý komentář mě potěší!

Pusto a prázdno.
Bez vašich komentářů je tu strašně smutno...

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ahoj, jmenuju se Jana. Jsem hodná. Nutriční gastronomka.

Novinky přímo do mailu Nechte mi tu e-mailovou adresu

Poslat
ZÁSADNĚ ZDRAVĚ – Jana Králiková (Černá)

O jídle. O zdravém těle. O zdravém rozumu.

A taky o životním stylu, který vás bude bavit.